Logo witryny podlaskie.eu
Banerek Poznaj Podlaskie
Logo Biuletynu Informacji Publicznej
Banerek Poznaj Podlaskie

Konkurs na stanowisko Dyrektora Białostockiego Centrum Onkologii im. Marii Skłodowskiej-Curie w Białymstoku

22 czerwca 2023

Budynek Szpitala

Białostockie Centrum Onkologii / UMWP

Zarząd Województwa Podlaskiego ogłasza konkurs na stanowisko Dyrektora Białostockiego Centrum Onkologii im. Marii Skłodowskiej-Curie w Białymstoku, ul. Ogrodowa 12

Do konkursu może przystąpić osoba posiadająca kwalifikacje określone w art. 46 ust. 2 ustawy z dnia 15 kwietnia 2011 r. o działalności leczniczej (Dz. U. z 2023 r., poz. 991), tj.:

1) posiada wykształcenie wyższe;

2) posiada wiedzę i doświadczenie dające rękojmię prawidłowego wykonywania obowiązków dyrektora;

3) posiada co najmniej pięcioletni staż pracy na stanowisku kierowniczym albo ukończone studia podyplomowe na kierunku zarządzanie i co najmniej trzyletni staż pracy;

4) nie została prawomocnie skazana za przestępstwo popełnione umyślnie.

Oferty należy składać w zamkniętej kopercie z adnotacją: „konkurs – Dyrektor BCO w Białymstoku” w terminie do dnia 6 lipca 2023 r. na adres: Urząd Marszałkowski Województwa Podlaskiego, ul. Kard. Stefana Wyszyńskiego 1, 15- 888 Białystok. Oferty otrzymane po terminie nie będą rozpatrywane (liczy się data wpływu do Urzędu).

Szczegóły oferty w załączniku.

oprac.: Monika Pańko

Publikujący: Monika Pańko